Hogyan ismered fel a jó körmös szakembert?

Az alábbi cikket találtam ma a https://www.moonbasanails.hu/ gél lakk webáruház oldalán szörfölgetve, s a magam részéről teljesen egyetértek vele. 🙂 Köszönjük!

A körmeinkre épített mű(köröm)alkotásokat hetekig, hónapokig magunkon viseljük. Ráadásul testünk egyik legfeltűnőbb helyén, a kezünkön tesszük ezt, amit ha szeretnénk is, csak nagyon nehezen tudnánk elrejteni. A célunk az, hogy a szakember által épített műkörmeink kiteljesítsék és kiemeljék adottságainkat, kellemes megjelenésünket és ápoltságunkat.

Ha tehetjük, válasszunk olyan műkörmöst, akivel kapcsolatban az ismerősi vagy baráti körünkben már született tapasztalat. Vagyis kérdezzünk körbe az ismerőseink között, kérjük meg őket, hogy ajánljanak szakembert. Ha ez sikertelen, akkor ugorjunk fejest a net hullámai közé és igyekezzünk minél több ismeretet szerezni, hogy megtalálhassuk azt a körmös szakembert, aki nekünk rendeltetett.

Tájékozódjunk az interneten!
Az interneten általában megtekinthetjük a műkörmös munkáinak fényképét. Ezekből megtudhatjuk, hogy milyen alapanyagokkal és milyen technológiákkal dolgozik. Sok konzekvenciát levonhatunk az ízlésvilágával, az általa preferált stílusokkal, a képzelőereje korlátaival kapcsolatban. Minden esetben győződjünk meg arról, hogy a műkörmös saját munkáit látjuk a neve alatt! Sajnos gyakran előfordul ezen a téren is, hogy más körmeivel ékeskednek.

Sok műkörmös felteszi a weboldalára az általa elvégzett tanfolyamok tanúsítványait, szakmai tudása illusztrálására blogot vezet, cikkeket ír vagy tanácsadó szolgálatot működtet kollégák és/vagy laikusok számára. Ezekből megismerhetjük a szakmája iránti érzelmeit

#jó_körmös #műkörmös #vélemények #

Forrás: https://www.moonbasanails.hu/mukorom-blog/mukorom-cikkek/Gondoljuk-meg-kinek-a-kezebe-tesszuk-a-kezunket–avagy-a-jo-mukormos-ismervei-1-.html?gclid=EAIaIQobChMI-_ivid_45gIVQuR3Ch0YwQA9EAEYASAAEgJ1j_D_BwE