Kungfu (kovid) „Panda” kiütéssel győzött..

Kedves Látogató Hölgytársam!

 

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, de sajnos szép és minőségi manikűr-pedikűr ügyben már nem tudok segíteni. 

Amikor 2029 Szeptemberben, 4 év külföldön töltött munka után végre a szívemnek legkedvesebb kreatív szakmámban elindítottam kis vállalkozásomat itthon, még nem tudtam, hogy „remek” időzítés volt…

Noha 2020 Márciusáig mobil körömszalonként töretlen sikerrel fejlődött a szalonom, a pandémia betette a kiskertajtót ennek a nyilvánvalóan nagyon emberközpontú szolgáltatásnak.

„New hope…”

2020 Májusában az enyhítés hatására nagy elhatározásra jutotta, újult erővel a budai hegyvidék legszebb kerületében nyitottam meg kapuimat, már fix helyen, egy patinás szépségszalonban. Imádtam én is és a vendégeim is.

Fejlesztettem, reklámoztam, professzionális gépeket vásároltam, berendezkedtem hosszú távra, még egy fiatal vállalkozói támogatást is kaptam 6 hónapra (járulékfizetési támogatás). Természetesen a kiadásaim jóval meghaladták a támogatás mértékét, de egy vállalkozás már csak ilyen, jól tudom. Előbb vetsz, aztán aratsz…ha kegyes az időjárás és nem felejtettél el öntözni.

Nos, ennek a szépen felépített álomnak is vége lett a kemény kitartásom és pozitív hozzáállásom ellenére. 2021 Januárban úgy döntöttem, vérző szívvel, de bezárom a stúdiót.  

Divízió váltást hozott a Jézuska

A világ online-ra való hirtelen áttérése egyúttal sikert is hozott számomra, még ha a stúdió bezárása 2 hónapra meg is viselte lelkemet. Ugyanis fellendült az a divízióm, mellyel a szalont futtattam fel a nulláról: az online-marketing! Azaz, a weboldal készítés, kezelés, tartalom/szöveg/kép- és videó anyagok készítése mindezekhez. Több megbízóm lett, s mára már ráadásul specializálódni is tudtam, méghozzá a szövegírásra.

Kényszerházasság is végződhet jól…

…legalábbis ezt állítják egyesek 😀 Nos az én esetemben ez a kényszer nem a házasság volt, hanem a váltás.

Mert VÁLTANI ÉS VÁLTOZTATNI NAGYON NEHÉZ!

Feladni mindent amibe pénz, időt és munkát keményen beletettél, majd egyik napról a másikra végleg kiszállni és „rátámaszkodni” az ismeretlenre…na ehhez bátroság kell. Szerencsére ebben nagy rutinom van, nem mintha nekem ne lenne fizwetnivaló lakbérem, rezsim, telefonszámlám, tankolni való autóm és éhes macskám… szóval nem, nekem sem könnyű, nem „beszélek könnyen”. Egyszerűen csak tudom, ha nem változtatok, akkor vagy magával sodor az ár és maga alá temet a „hullám”, vagy elengedem a süllyedő hajómat, fogom a kicsi és könnyű mentőcsónakomat és legalább MEGPRÓBÁLOM.

„…mert ha küzdesz, akkor veszíthetsz is; de ha meg sem próbálod, máris veszítettél…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük