Szeretettel Üdvözöllek pink csillámpónis világomban!

Eredeti szakmáim szerint Divattervező és közgazdász vagyok, ezek közül a divatvilág töltötte ki az életem az óvodától egészen 2016-ig.

Édesanyám ruhaipari vállalkozásában nőttem fel, szó szerint az anyatejjel szívtam magamba a tudást, a rajztehetséget és kézügyességet Édesapámtól örököltem.

Saját divatmárkát és márkaüzletet hoztam létre, több boltot vezettem, illetve beszállítottam nagyobb divatüzletekbe is, legutóbbi márkaüzlet az Árkádban volt Budapesten, emellett megalapítottam a Zuglói Ruhaszervíz és Divatszalont.

Végig jártam a márkaépítés és reklámozás, ruhaipari gyártás, illetve a marketing zeg-zugait az évek folyamán, rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, ám emellett mégis…

…a vágyam, hogy a festés töltse ki a mindennapjaimat, olthatatlan maradt…

Emiatt döntöttem úgy, hogy bezárom az összes üzletemet és a tehetségemet végre ennek a célomnak fogom szentelni, így végül a legnőcisebb kreatív foglalkozásban találtam meg Önmagam, a KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓ, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ szakmában, melyet természetesen szintén a tőlem megszokott profizmusra törekvés vezérel, ezért több szakmai továbbképzés elvégzése után a Körmös Diplomát is megszereztem.