Hogyan készítem a szupertartós gél lakkozást én? Avagy hogyan lesz neked szép és tartós gél lakkod?

Posted on 2019-10-03 Hogyan készítem a szupertartós gél lakkozást én? Avagy hogyan lesz neked szép és tartós gél lakkod? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha szeretnél mielőbb szupertatós gél lakk körmöket…

…akkor nincs más dolgod, mint egy időpontot kérni emailben: lakkandroll@gmail.com, telefonon: +36 70 415 1032, vagy Messengeren: https://www.facebook.com/lakkandroll/, ezután a megbeszélt időpontban érkezem hozzád (az általad megadott címre) maximálisan felszerelt mobil körmös szalonommal, s körülbelül 1-1,5 óra múlva (ebben a kipakolás, bepakolás is benne van) már gyönyörködhetsz is a körmeidben.

Körmös szalon gurulós bőröndben érkezik hozzád, az a Lakk & Roll 🙂

A szupertartós gél lakk azért annyira tartós, mert profi előkészítés előzi meg, és a legújabb fejlesztésű anyagokkal dolgozom, melyeket természetesen magamon és családomon mindig előre tesztelek, hogy 300%-ban biztos lehessek a dolgomban! 🙂

A szupertartós, azaz erősített gél lakkozás menete a következő:

1.) orosz gépi manikűrt/pedikűrt készítek, profi gépemmel, mely teljesen fájdalom mentes, mégis maradéktalanul eltávolíthatóak a körömre letapadt bőrök, előző lakkok/műköröm anyag maradékai, illetve a körömágy bőrét is széppé, puhává varázsolom.

2.) Előkészítő folyadékokkal kezelem a körmöket, mint a Nail Prep spray változtata, mely All in 1 termék (zsír- és vízelvonó, fertőtlenítő, tapadás elősegítő egyben), s továbbá, ha szükséges, problémás körmű vendég esetében (nedves bőr/köröm, illetve gombásodásra való fokozott hajlam) savmentes, vagy savas primert is alkalmazok, ezzel is biztosítva a leghatékonyabb tapadást és a lakkzselé hosszantartó viselését.

3.) Gél lakkozás menete, azaz a lakkzselé felvitele: Crystal Nails Compact Base alapra (mellyel apró köröm korrekciókat is véghez tudok vinni) vékony alapréteget viszek fel, erre ugyancsak a Compact Base gélből erősítést húzok, és/vagy C ívet építek, illetve korrigálom az esetleges körömhibákat. Köttetés után 2/3 vékony réteg gél lakk/lakkzselé, avagy shellak/shellac felvitele történik, legvégül pedig a szupertartós, számomra egy igazi jolly joker fényzselé kerül, ez pedig a CoolTop gél/zselé, mely nem éget és kiemeli a gél lakk színeit.

4.) Díszítéseket a fényzselé előtt, bár bizonyos esetben az után (pl. 3D minta esetén) festem meg.

Strasszokat építő zselébe ágyazom majd a CoolTop-pal jól befedem, így szinte lehetetlen lesz „elhagynod” a köveidet 🙂

5.) Ápolásként kaphatsz Naturkozmetikumos kézmasszázst és mandula&jojobaolajos körömbőr ápolást, melyet jól bemasszírozok a bőrbe, hogy sokáig szép puha és hidratált maradjon. Javasolni szoktam ennek otthoni használatát is, száraz bőr esetén minden este, normál bőr esetén hetente.